de 13h a 16:30h
PER PICAR
Bunyols de bacallà
2.00€
Gilda
2.00€
Matrimoni amb piperras
3.40€
Olives
2.70€
Seitons i olives
6.00€
Anxoves
2.15€
AMB OUS
Ous ferrats amb sobrassada i mel
6.80€
Ous ferrats amb botifarra negra
6.85€
Truita de patata i ceba
5.10€
PLATS FREDS
La nostra amanida
6.80€
Russa amb pebrot escalivat
4.50€
Salmorejo amb pernil
5.10€
Burrata amb festucs, tomàquets i pesto
9.50€
Esqueixada de bacallà
8.20€
Steak tartar
10.20€
PLATS CALENTS
Magret d'ànec amb cremós de salsifís i figaflor
11.50€
Terrina de xai amb patata trufada
14.50€
Terrina de cap de garrí amb ceps i espinacs
13.50€
Cap i pota amb mongeta Santa Pau
10.20€
Tataki de vedella amb alberginia
18.50€
Bacallà amb botifarra negra, tripa i cigrons
15.85€
PA
Pa camperol
2.80€ 2.90€
Pa negre
2.40€ 2.50€
POSTRES
Pastís de formatge
5.50€
Pinya, taronja i iogurt
5.50€
Trufes de cacao
1.70€
Xupito de ratafia amb carquinyolis
5.50€