de 13h a 16:30h
PER PICAR
Gilda
2.00€
Olives
2.70€
Anxoves
2.15€
AMB OUS
Ous ferrats amb pernil i espàrrecs
8.00€
Truita de patata i ceba
5.10€
PLATS FREDS
Burrata figues i anxoves
9.80€
Russa amb pebrot escalivat
4.50€
Tomàquets, ventresca de tonyina i olives
7.80€
Albergínia amb curri thai
8.75€
Esqueixada de bacallà
8.20€
PLATS CALENTS
Arròs de gamba i bruixa
18.50€
Galta de porc amb patata trufada
13.00€
Orella de porc amb xoriço
9.90€
Cap i pota amb mongeta Santa Pau
10.20€
Terrina de peus de porc amb espinacs
11.80€
Bacallà amb botifarra negra, tripa i cigrons
15.85€
PA
Pa camperol
2.80€ 2.90€
Pa negre
2.40€ 2.50€
POSTRES
Cremós de Xocolata amb crumble d'ametlla i cacahuet
5.50€
Pastís de formatge
5.50€
Trufes de cacao
1.70€
Xupito de ratafia amb carquinyolis
5.50€