de 13h a 16:30h
PER PICAR
Cecina al toc de pebre
13.00€
Gilda
2.00€
Olives
2.70€
AMB OUS
Ous ferrats amb pernil i espàrrecs
8.00€
Ous ferrats amb sobrassada i mel
6.80€
Ous ferrats amb botifarró d'arròs
6.80€
Truita de patata i ceba
5.00€
PLATS FREDS
Burrata amb sardina fumada i tomàquet
9.80€
Russa amb pebrot escalivat
4.50€
Albergínia amb curri thai
8.00€
Steak tartar
10.20€
Xató
9.30€
PLATS CALENTS
Bacallà i tripa a la llauna amb mongeta Santa Pau
15.80€
Orella de porc amb xoriço
9.50€
Terrina de galta amb patata trufada
10.80€
Cap i pota amb cigrons
9.50€
Terrina de peus de porc amb espinacs
10.30€
Tataki de vedella amb tirabecs
16.00€
PA
Pa camperol
2.70€ 2.80€
Pa negre
2.40€ 2.50€
POSTRES
Cremós de Xocolata amb crumble d'ametlla
5.50€
Full de poma amb "toffee"
6.50€
Pastís de formatge
5.50€
Trufes de cacao
1.70€