de 13h a 16:30h
PER PICAR
Croqueta de bolets i pernil
2.00€
Cecina al toc de pebre
12.50€
Gilda
1.90€
Matrimoni amb piperras
2.50€
Olives
2.20€
Patates braves
4.80€
AMB OUS
Ous ferrats amb papada
6.80€
Ous ferrats amb pernil i espàrrecs
8.00€
Ous ferrats amb sobrassada i mel
6.80€
Truita de patata i ceba
5.00€
PLATS FREDS
Amanida de tomàquets amb alvocat i salmó
8.50€
Russa amb pebrot escalivat
4.10€
Albergínia amb curri thai
8.00€
Burrata amb festucs, tomàquets i oli d'anxova
8.25€
Empedrat de bacallà
7.75€
Steak tartar
9.60€
Serviola amb mantega torrada
9.15€
PLATS CALENTS
Bacallà i tripa a la llauna amb cigrons
15.80€
Calamars amb cigrons
14.00€
Ceps papada i ou a baixa temperatura
15.80€
Llengua estofada amb bolets
13.00€
Terrina de cua de bou i polenta
14.00€
Cap i pota amb cigrons
9.50€
Pluma ibèrica amb mango i xalotes
15.80€
PA
Pa camperol
2.20€ 2.30€
Pa negre
2.00€ 2.10€
POSTRES
Bola de gelat de xocolata
2.00€
Cremós de Xocolata amb crumble d'ametlla
4.50€
Pastís de formatge
4.50€