Què fem?....

Reprendre la tradició de l'esmorzar de forquilla amb un receptari representatiu de la nostra cultura, a través de platerets i altres elaboracions amb productes de temporada, modestos i tradicionals, però amb una acurada eleboració. L'oferta d'esmorzar és de 8 a 12 i de 12 a 16 s'amplia amb una proposta més variada. 

 

Odoo • Text i Imatge
Odoo • Imatge i text

Com ho maridem?

Volem oferir vins de cellers del nostre territori, sense oblidar a la rioja, terra petita però amb grans vins als quals ens uneixen llaços familiars. Comptarem amb una selecció de vi a copes perquè pugui descobrir totes aquestes petites joies.

D’altra banda, per als amants de la cervesa tindrem una estrella gallega.


 

 

Qui som?....

Som un projecte que neix de la necessitat de canvi i de la cura personal. Aquest any 2020 ens ha ensenyat a prioritzar, a valorar el que és realment important, a parar i reflexionar com volem seguir fent el que més ens agrada ... que us sentiu com a casa.

Odoo • Imatge i text
Odoo • Text i Imatge

Productes que ens interessen!...

Productes amb els que treballem i confiem, que ens semblen interessants per la cura que tenen de ser sostenibles i per tot allò que aporten al entorn culinari i nutricional i al nostre dia a dia en general

Què pensem?....

Recull d'idees i articles d'opinió que ens agrada i volem compartir amb vosaltres

Odoo • Text i Imatge
Odoo • Imatge i text

Què diuen de nosaltres?

Artícles que parlen del que fem...

Demana Online

Espereu-vos a que les comandes siguin confirmades.