Odoo • Imatge i text

Anímic, un nou espai per a esmorzars de forquilla

 

Es podria dir que l'exquisit Pepito de vedella i les mandonguilles amb sípia i pèsols, esponjoses, suculentes i amb salsa per untar fins a l'última molla de pa, són el millor de l'repertori amb que dilluns es va estrenar Anímic (Londres, 87). Però no seria just, primer perquè no s'han de jutjar els restaurants en el seu primer dia, i aquest promet; segon, perquè no es va provar la carta als el complet i vam veure passar de llarg plats amb excel·lent pinta que van quedar per a la propera visita. I, sobretot, perquè sabem que amb el millor que comença la marxa d'aquest petit i acollidor establiment, que compta amb terrassa (dada imprescindible en aquests moments), és amb l'energia desbordant i la bona trajectòria dels que el regenten.

Restaurants de moda a Barcelona: aquests són els que hauries de conèixer

Reprenem la tradició de l'esmorzar de cullera amb un receptari representatiu de la nostra cultura, a través de platerets i altres elaboracions amb productes de temporada, modestos i tradicionals, però amb una acurada elaboració". ¿Només esmorzar? Bé, així ho denominen, però el pots prendre fins l'hora de dinar. No pensis en el teu esmorzar tradicional, pensa més en els "esmorzars de forquilla" catalans que són, precisament, els que aquí es proposen. Ous ferrats amb botifarra, truites, entrepans de cecina o papada i, tal com anuncien, orella amb xoriço, peus de porc o bacallà amb "trinxat" estan entre les seves opcions. Té terrassa, "take away" i vins del territori per començar el dia de la millor manera possible.


                                                            Llegeix més
Odoo • Text i Imatge